Εφημερίδα Κοινωνική

Μαρούσι: Η πορεία υλοποίησης του γηπέδου ποδοσφαίρου στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του ΓΣ Αμαρουσίου

Μαρούσι: Η πορεία υλοποίησης του γηπέδου ποδοσφαίρου στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του ΓΣ Αμαρουσίου
21 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής και πρώην Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη είχε ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου στη περιοχή Καρελλά στο Μαρούσι.

Στη συνάντηση από πλευράς Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Κ. Κουτσούκος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Χ. Γεωργουσόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Σ. Ιατρίδης και το Μέλος του Δ.Σ Γ. Σταυρίδης.

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισήμανε ότι η βούλησή του για το συγκεκριμένο έργο είναι δεδομένη, όπως δεδομένη είναι και η χρηματοδότηση του από πόρους της Περιφέρειας. Μάλιστα ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι είναι πλέον «ζήτημα χρόνου η ανακοίνωση του έργου, εφόσον επιλυθούν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες από πλευράς της Δημοτικής αρχής».

Ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η ανέγερση γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μαρούσι αποτελεί ένα όραμα το οποίο εργαζόμαστε να υλοποιηθεί εδώ και χρόνια. Αυτό που απομένει είναι να υπάρξουν τα αναγκαία βήματα από τη δημοτική αρχή για να ξεκινήσει η δημιουργία του. Η βούληση να γίνει το έργο είναι ξεκάθαρη. Αποτελεί υποχρέωση μας να ενισχύουμε την προσπάθεια δημιουργίας επιπλέον αθλητικών χώρων στους οποίους Γυμναστικοί Σύλλογοι και αθλητές θα μπορούν να αθλούνται και να προπονούνται συστηματικά».

Τα μέλη του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου από την πλευρά τους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους τονίζοντας ότι οι πολύχρονες προσπάθειες του Συλλόγου τους για δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου στην περιοχή τους έχουν ευοδωθεί. Μάλιστα εξέφρασαν την ικανοποίηση τους καθώς αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται μέσα από τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ