Εφημερίδα Κοινωνική

Κερατσίνι: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δάση του συλλόγου «ΟΡΙΖΟΝΤΑ» τρέξε ή περπάτησε για τα παιδιά με καρκίνο

Κερατσίνι: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δάση του συλλόγου «ΟΡΙΖΟΝΤΑ» τρέξε ή περπάτησε για τα παιδιά με καρκίνο
22 Φεβρουαρίου 2022

Ανακοίνωση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για την δράση που πραγματοποιήθηκε στο Κερατσίνι για τα παιδιά με καρκίνο. Αναλυτικά:

«Με σεβασμό και χαρά γι’ αυτούς τους μικρούς ήρωες και τις ηρωίδες της ζωής, συμμετείχαμε ως Δήμος στη δράση που διοργάνωσε στην πόλη μας, ο σύλλογος «Ορίζοντας» και συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου και 24ου δημοτικού σχολείου Κερατσινίου. Σκοπός μας να βάλουμε και μεις ένα λιθαράκι στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται όλο αυτό το διάστημα και στη διάδοση του μηνύματος »ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ».

keratsini-dr1

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πάντοτε με ευαισθησία και αλληλεγγύη επιδιώκει να επικροτεί και να συμμετέχει σε τέτοιες συμβολικές δράσεις, που έχουν ως ορίζοντα την κοινωνική ευαισθητοποίηση για τη δραστική αντιμετώπιση και την εξάλειψη της ασθένειας που ταλαιπωρεί χιλιάδες παιδικές ψυχές.

Μέσω αυτών των σημαντικών πρωτοβουλιών και με τη συμμετοχή όλων μας, δυναμώνει και διαδίδεται η φωνή των μικρών μας φίλων που μάχονται για να ζήσουν τα παιδικά χρόνια που τους ανήκουν αλλά και μια μετέπειτα όμορφη ζωή.

keratsini-dr2

Ευχαριστούμε πολύ τους συλλόγους γονέων του 18ου και 24ου δημοτικού σχολείου Κερατσινίου που μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε, ως μια ελάχιστη πράξη συμπαράστασης, σε μια τέτοια κοινωνικά χρήσιμη εκδήλωση».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ