Εφημερίδα Κοινωνική

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προληπτικά κεφτεδάκια λαχανικών

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προληπτικά κεφτεδάκια λαχανικών
10 Φεβρουαρίου 2022

Στην ανάκληση περιορισμένου αριθμού συσκευασιών με κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 προχωρά η ΙΚΕΑ, σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ, λόγω πιθανής ύπαρξης κομματιών πλαστικού.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι ενδέχεται κομμάτια πλαστικού από μια σπασμένη γραμμή παραγωγής να έχουν προσμειχθεί σε κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με τη συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.

«Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που προσφέρουμε. Θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα που παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα εμπιστεύονται» αναφέρει η εταιρεία.

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ