Εφημερίδα Κοινωνική

Αστυνομικός καταγγέλλει και σοκάρει: Οι ανώτεροί μας αναλαμβάνουν θέσεις σε ΠΑΕ – Βρήκαμε σε σακίδια ομάδας πιστόλια και καπνογόνα

Αστυνομικός καταγγέλλει και σοκάρει: Οι ανώτεροί μας αναλαμβάνουν θέσεις σε ΠΑΕ – Βρήκαμε σε σακίδια ομάδας πιστόλια και καπνογόνα
04 Φεβρουαρίου 2022

Σε μία απίστευτη καταγγελία για περιστατικά βίας στα γήπεδα προέβη εν ενεργεία αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι οι εντολές που δεχόμαστε από τους ανωτέρω, γιατί όταν σταματήσουν να εργάζονται στο σώμα, έχουν βλέψεις για να αναλάβουν θέσεις στις ΠΑΕ και είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω και μου έχει τύχει πολλές φορές σαν περιστατικό. Μου είχε πει ένας ανώτερος μου ότι αν δεν σταματήσουμε εγώ και ο συνεργάτης μου, θα βρεθούμε και οι δύο στο Σουφλί» είπε για περιστατικά αθλητικής βίας.

Και συνέχισε: «Μαζί με τα νερά στα σακίδια της ομάδας είχαμε βρει καπνογόνα και πιστόλια ευθείας βολής. Ήμουν παρών στο περιστατικό και είχα ακολουθήσει την ομάδα στα αποδυτήρια γιατί είχα δεχτεί την εν λόγω εντολή. Εκείνη την ώρα ήρθαν τρεις οργανωμένοι φίλοι της ομάδας και πήραν τα σακίδια από τα αποδυτήρια για να τα παραλάβουν, ενώ εμείς δεν είχαμε καμία εντολή για να αντιδράσουμε. Είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω κι αν μας ακούει κάποιος εισαγγελέας, γνωρίζει αυτά».

«Είναι μεγάλα τα συμφέροντα» είπε και αναρωτήθηκε για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη: «Τους γονείς του Αλβανού τους συνέλαβαν οι αρχές; Γιατί όλα ξεκινάνε από το σπίτι, γιατί αυτός ο 23χρονος μπορεί να μην είχε την πρόθεση να σκοτώσει, αλλά κάτι έχει γίνει στο παρελθόν στο σπίτι του που τον έκανε τόσο βίαιο και τον εξώθησε στο να ασκήσει τόσο έντονη βία».

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ