Εφημερίδα Κοινωνική

Βαγγέλης Σταυράκογλου: «Πιστεύω πολύ στο ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, αλλά…»

Βαγγέλης Σταυράκογλου: «Πιστεύω πολύ στο ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, αλλά…»
28 Ιανουαρίου 2022

Την πίστη του στις δυνατότητες του ΝΕΟΥ ΙΚΟΝΙΟΥ που «πάει τρένο» φέτος στο πρωτάθλημα της Β” κατηγορίας της ΕΠΣΠ, εξέφρασε ο πολύπειρος επιθετικός της ομάδας Βαγγέλης Σταυράκογλου. Παράλληλα όμως, μας εκμυστηρεύτηκε και τους προβληματισμούς του για το υπάρχον σύστημα βαθμολόγησης. Δήλωσε τα παρακάτω στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ:

 »Είναι κοινό μυστικό ότι η φετινή χρονιά είναι ονειρική για το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ! Πάμε πολύ καλά και η συμμετοχή μας στα play off θεωρείται δεδομένη. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το σύστημα που θα υπάρξει στο τέλος. Έχουμε ξεφύγει βαθμολογικά κατά πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά στην ουσία στα play off θα ξεκινήσουμε σχεδόν… από τα ίδια! Θεωρώ ότι οι ομάδες είναι πιο δίκαιο να «κουβαλάνε» τους βαθμούς από το κανονικό πρωτάθλημα στα play off. Με το υπάρχον σύστημα εξανεμίζεται η οποιαδήποτε διαφορά και μηδενίζονται οι προσπάθειες μηνών! Δεν το λέω επειδή είμαστε πρώτοι. Το σύστημα είναι άδικο εν τη γενέση του…
Όσον αφορά τις μεταγραφές, το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ ενισχύθηκε κι άλλο με την απόκτηση του Τάσου Κατοπόδη και του Άγγελου Κουτσουναμέντου. Η μόνη (σοβαρή) απώλεια είναι ο Αντώνης Κοντογιώργης που δόθηκε στον ΕΘΝΙΚΟ, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία! Εμείς θα συνεχίσουμε να «ανεβάζουμε» συνεχώς νέα παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, και πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει…»

 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ