Εφημερίδα Κοινωνική

Της συστήθηκε ως δημοτική υπάλληλος και της πήρε 45.000 ευρώ

 Breaking News

Της συστήθηκε ως δημοτική υπάλληλος και της πήρε 45.000 ευρώ
09 Ιανουαρίου 2022

Γυναίκα που συστήθηκε ως δημοτική υπάλληλος κατάφερε και εξαπάτησε 58χρονη στην Πάτρα. Της απέσπασε το ποσό των 45.000 ευρώ.

Η δράστις είπε ότι θα πρέπει να αναλάβει την απολύμανση στους χώρους του σπιτιού και έτσι πέτυχε τον σκοπό της που ήταν να κλέψει.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Μαραθωνομάχων με την δράστιδα να εξαφανίζεται και να αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας διερευνούν με προσοχή την υπόθεση, σύμφωνα με το tempo24.news.

Το πρώτο ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. είναι το πώς η γυναίκα γνώριζε πως το θύμα είχε στο σπίτι της ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά στο ύψος του χρηματικού ποσού που βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Οι αστυνομικοί ψάχνουν το πώς η 58χρονη είχε τόσα πολλά λεφτά και ιδιαίτερα πώς κατάφερε η δράστιδα άμεσα να τα εντοπίσει και να τα κλέψει.

Έτσι ή αλλιώς πάντως, πρόκειται για ακόμη μία υπόθεση κλοπής η οποία έρχεται να προστεθεί σε μία μεγάλη λίστα απατών και κλοπών με τη μέθοδο της απασχόλησης ή της παραπλάνησης των θυμάτων που προβληματίζει την Αστυνομία.

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ