Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Κούστας: «Η ΚΗΦΙΣΙΑ θα είναι πάντα στην καρδιά μου!»

Νίκος Κούστας: «Η ΚΗΦΙΣΙΑ θα είναι πάντα στην καρδιά μου!»
19 Ιανουαρίου 2022

Τέλος εποχής στην ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ, αφού η Διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να τερματίσει την άκρως επιτυχημένη συνεργασία που είχε τα προηγούμενα χρόνια με τον σπουδαίο Πειραιώτη τεχνικό Νίκο Κούστα! Ο ίδιος ο προπονητής ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα μια φωτογραφία με τα μέλη της οικογένειάς του και τα κύπελλα που κατέκτησε με την ΚΗΦΙΣΙΑ τα πρόσφατα χρόνια, ενώ έγραψε τα παρακάτω λόγια εκτίμησης:

«Η ομάδα της Κηφισιάς θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση μέσα μου και ο λόγος είναι πως μαζί συνδυάσαμε τα πρώτα μας επαγγελματικά βήματα. Αξέχαστες στιγμές η άνοδος από την Γ’ Εθνική, η πρόκριση στο Κύπελλο επί του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης, οι δύο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ και φυσικά το πρώτο ιστορικό ματς σε επαγγελματική κατηγορία τόσο για την ομάδα όσο και για εμένα, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στάθηκα τυχερός αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια να έχω τις καταλληλότερες συνθήκες, που αναζητά κάθε προπονητής, και να μπορέσουμε να εργαστούμε με το επιτελείο μου με όλες τις παροχές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Πρίτσα και τον Αντιπρόεδρο, κ. Γαντζούλα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τους κ. Μυλώνη και κ. Κοτσόλη για την άψογη συνεργασία που είχαμε και φυσικά όλους τους παίχτες που εργαστήκαμε μαζί για το καλύτερο της ομάδας. Εύχομαι η Κηφισιά να πετύχει όλους τους στόχους της και οι άνθρωποί της να τη δουν εκεί που την ονειρεύονται!»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ