Εφημερίδα Κοινωνική

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά και Ο.Μ. Νίκαιας, Κορυδαλλού, Ρέντη: Διαδικτυακή εκδήλωση για οικονομία και ακρίβεια

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά και Ο.Μ. Νίκαιας, Κορυδαλλού, Ρέντη:  Διαδικτυακή εκδήλωση για οικονομία και ακρίβεια
08 Ιανουαρίου 2022

Στο πλαίσιο των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καθώς και εν όψει των προσυνεδριακών διαδικασιών, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πειραιά και οι Οργανώσεις Μελών της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του 4ου Διαμερίσματος Πειραιά και του Ρέντη, συνδιοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση τη Δευτέρα 10-01-2022 στις 19:00 με θέμα:

«Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης στην οικονομία, με την ακρίβεια να εξοντώνει τα λαϊκά στρώματα στις ημέρες μας».

Σε ανακοίνωση σχετική με την εκδήλωση, αναφέρουν:

«Η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας και η απαξίωση του δημόσιου συστήματος υγείας δεν είναι δυστυχώς τα μόνα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες, αφού συν τοις άλλοις έρχονται αντιμέτωποι και με ένα  πρωτοφανές κύμα ακρίβειας που πλήττει τις πλέον ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η έκρηξη τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης και στην ενέργεια μειώνει δραστικά την αγοραστική δύναμη των πολιτών, οδηγεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε αδυναμία πληρωμών και φτωχοποιεί ακόμα περισσότερο τα λαϊκά στρώματα.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γιώργος Σταθάκης, επικεφαλής της Επιτροπής του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Καθηγητής Οικονομικών και πρώην Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Σκορίνης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και Συγγραφέας.»

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ & ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δ” ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ: https://www.facebook.com/syrizapeiraia


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ