Εφημερίδα Κοινωνική

Ευχάριστα νέα για τον ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ!

Ευχάριστα νέα για τον ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ!
19 Ιανουαρίου 2022

Μία από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις φέτος στα Πειραϊκά γήπεδα, ήταν η απόσυρση του ιστορικού ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ από το πρωτάθλημα της Α” κατηγορίας της ΕΠΣΠ! Μάλιστα η εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ήταν η πρώτη που είχε βγάλει τότε την είδηση σε μια προσπάθεια να γίνουν γνωστά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος και να ενδιαφερθούν να έρθουν κοντά στην ομάδα άνθρωποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε Διοικητικό και οικονομικό επίπεδο…

VAZOSΣήμερα, λίγους μήνες μετά την οριστική απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα, τα νέα φαίνεται να είναι πολύ καλύτερα! Ο Ζαχαρίας Βάζος (φωτο), ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ τις τελευταίες δεκαετίες, και μάλιστα είναι ανιψιός του ποδοσφαιρικού θρύλου Γιάννη Βάζου που «χάρισε» το όνομά του στο γήπεδο της Δραπετσώνας, μίλησε στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ για το συγκεκριμένο θέμα:

«Βλέπω με μεγάλη ικανοποίηση ότι ήδη έχουν έρθει κοντά στον σύλλογο αρκετοί παλαιότεροι ποδοσφαιριστές και παράγοντες που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν. Η κίνηση που κάναμε ήταν ίσως η ενδεδειγμένη για να ηχήσει «σειρήνα συναγερμού»! Το πρόβλημα έγινε γνωστό και πολλοί ευαισθητοποιήθηκαν. Έτσι το πιθανότερο είναι ότι ο ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ θα επανεμφανιστεί από του χρόνου στα Πειραϊκά πρωταθλήματα! Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι οι ακαδημίες του συλλόγου ποτέ δεν έπαψαν να λειτουργούν και σχεδόν 100 παιδιά εξακολουθούν να αθλούνται εκεί καθημερινά και να αγωνίζονται στα ανάλογα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΠ. Τελικά, το «ηλεκτροσόκ» που υποστήκαμε όλοι στον σύλλογο φαίνεται να έχει αποτελέσματα…»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ