Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Ανακοίνωση του τμήματος καθαριότητας με αφορμή το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας

 Breaking News

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Ανακοίνωση του τμήματος καθαριότητας με αφορμή το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας
21 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωση του τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αφορμή το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας:

«Σας ενημερώνουμε ότι το τμήμα καθαριότητας του Δήμου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας που θα κάνει την εμφάνιση του τις επόμενες μέρες.

Συνεργεία του τμήματος καθαριότητας θα βρίσκονται σε επιφυλακή με φορτωτές, φορτηγά και προσωπικό και θα ρίξουν αλάτι στους δρόμους στο πλαίσιο της πρόληψης των επιπτώσεων του φαινομένου.

Παράλληλα, στους κατοίκους των περιοχών Αγ. Μηνά, Γαλήνης και Αγ. Γεωργίου όπου οι δρόμοι είναι κατηφορικοί, θα μοιραστούν σάκοι με αλάτι από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου μας, με σκοπό την περαιτέρω διευκόλυνση και προστασία τους από ενδεχόμενη χιονόπτωση και παγετό.

Επίσης, όσοι κάτοικοι το επιθυμούν, θα μπορούν να προμηθεύονται σάκους με αλάτι που θα διατίθενται το Σάββατο και την Κυριακή (22-23/01) από τις 8:00 έως τις 15:00 στο παλιό εργοστάσιο Καχραμάνογλου (Κων/πολεως 51) και στο παλιό δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγ. Πολυτεχνείου και Καραϊσκάκη) .

Τέλος, από το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 θα είναι διαθέσιμη η θερμαινόμενη αίθουσα στον 4ο όροφο του δημοτικού κτηρίου στην οδό Αφάρας και Αναλήψεως στη Δραπετσώνα, προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί όσοι συνδημότες μας, έχουν ανάγκη».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ