Εφημερίδα Κοινωνική

Τέλης Μελάς: «Πάρα τα προβλήματα, ο νεανικός Α.Ο.Α.Δ. ανεβαίνει συνεχώς!»

 Breaking News

Τέλης Μελάς: «Πάρα τα προβλήματα, ο νεανικός Α.Ο.Α.Δ. ανεβαίνει συνεχώς!»
20 Δεκεμβρίου 2021

Φέτος στον Α.Ο.Α.Δ. γίνεται μια νέα προσπάθεια με νέα παιδιά, με τη διαφορά ότι ο προπονητής του συλλόγου είναι… παλαιός και πολύ έμπειρος! Ο λόγος για τον Τέλη Μελά, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα προπονητών στις τοπικές κατηγορίες του Πειραιά, που έχει συντελέσει καθοριστικά στην βαθμολογική άνοδο της ομάδας…

Αυτή την αγωνιστική ο Α.Ο.Α.Δ. νίκησε 2-1 τον ισχυρό ΘΗΣΕΑ και ισοβαθμεί πλέον μαζί του στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου της Β” κατηγορίας της ΕΠΣΠ! Να τι δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι που το απολαύσαμε όλοι! Να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του ΘΗΣΕΑ! Εμείς αποτελούμαστε πλέον από νέους ποδοσφαιριστές που κάθε ημέρα γίνονται όλο και καλύτεροι! Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς!

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γηπεδικό. Δυστυχώς, το γήπεδο του Αγίου Διονυσίου είναι πολύ μικρό για να δουλέψουμε σωστά, όπως θέλουμε. Προσφέρεται περισσότερο για… προπονήσεις παλαιμάχων ή ποδοσφαίρου Σάλας! Τέλος πάντων, με αυτά που έχουμε στην διάθεσή μας θα παλέψουμε για το καλύτερο. Με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων και των εορτών, να ευχηθώ υγεία σε όλους! Είναι το σημαντικότερο…»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ