Εφημερίδα Κοινωνική

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας στη Λακωνία – Τη στραγγάλισε, κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε

 Breaking News

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας στη Λακωνία – Τη στραγγάλισε, κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε
06 Δεκεμβρίου 2021

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας – της 15ης που σημειώθηκε στη χώρα μας μέσα στο 2021- αυτή τη φορά στο χωριό Βλαχιώτη στη Λακωνία. Το φονικό έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας, όταν ένας 40χρονος άνδρας έπειτα από λογομαχία έπνιξε με τα χέρια του τη σύζυγό του, 36 ετών.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο άνδρας αλβανικής υπηκοότητας αφού έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του, κάλεσε στο αστυνομικό τμήματης περιοχής και ομολόγησε. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η 36χρονη φέρεται να ζήτησε από τον 40χρονο να χωρίσουν.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να ανέφερε.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ είχε δύο ανήλικα παιδιά.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για το τραγικό συμβάν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Η 15η γυναικοκτονία το 2021

Σημειώνεται πως αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία που καταγράφεται στη χώρα το 2021. Προ λίγων ημερών, ένας 49χρονος στη Θεσσαλονίκη είχε δολοφονήσει την 48χρονη γυναίκα του, μαχαιρώνοντάς την 23 φορές στο σπίτι τους στην Πολίχνη.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ