Εφημερίδα Κοινωνική

Συντάξεις Ιανουαρίου – Από Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου η πίστωση στους λογαριασμούς

 Breaking News

Συντάξεις Ιανουαρίου – Από Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου η πίστωση στους λογαριασμούς
18 Δεκεμβρίου 2021

Νωρίτερα, λόγω Χριστουγέννων θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου -και όχι το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης που είναι η Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου- έως την Πέμπτη 23 , θα πιστωθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου στους λογαριασμούς των συνταξιούχων.

Όπως διευκρινίζει ο ΕΦΚΑ, ειδικά για την πληρωμή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, τα χρήματα θα πιστωθούν αποκλειστικά κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί από τον φορέα και όχι νωρίτερα. Δηλαδή, τα ποσά δεν θα πιστωθούν στους λογαριασμούς από σήμερα το απόγευμα όπως συμβαίνει συνήθως, που οι συνταξιούχοιβλέπουν τη σύνταξή τους  την προηγούμενη εργάσιμη από την επίσημη ημερομηνία καταβολής.

Η πίστωση στους λογαριασμούς θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου και κάποιοι συνταξιούχοι θα τα δουν το απόγευμα της Δευτέρας και οι υπόλοιποι μέχρι το πρωί της Τρίτης.

Ωστόσο οι επόμενες πληρωμές θα γίνουν με πίστωση στους λογαριασμούς όπως γίνεται στις άλλες πληρωμές.

Αναλυτικά, οι πληρωμές θα καταβληθούν ως εξής:

– Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

– Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ