Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Η ιστορία συνεχίζεται…

 Breaking News

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Η ιστορία συνεχίζεται…
17 Δεκεμβρίου 2021

Ψάχνοντας στα ποδοσφαιρικά αρχεία του ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΥ, θα βρει κανείς κείμενα για την ιστορία του συλλόγου και την πορεία του έως σήμερα όπως το παρακάτω, που λέει τα εξής:

«Το 1977 ιδρύθηκε ο αθλητικός σύλλογος από παρέα φίλων με σκοπό να στρέψουν τη νεολαία των Τζιτζιφιών στον αθλητισμό.

Ιδρύθηκε το τμήμα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, ενόργανης, καράτε, σκάκι, χάντμπολ, ποδηλασίας, πινκ-πονκ και πάλης με συμμετοχή 1.200 μελών, κυρίως δημοτών Καλλιθέας.

Η ομαλή λειτουργία του συλλόγου με διαρκείς επιτυχίες στο ενεργητικό του διαρκεί μέχρι το 1989 όταν ετερογενείς παράγοντες αποδυνάμωσαν ασφυκτικά το σύλλογο με αποτέλεσμα κάποια αθλητικά τμήματα να διαλυθούν και άλλα να συγχωνευτούν με άλλες ομάδες και συλλόγους της Καλλιθέας.

Τα μόνα τμήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν σήμερα είναι του ποδοσφαίρου και της πάλης ο οποίος είναι ο πέμπτος σύλλογος στην Ελλάδα με διακρίσεις σε ευρωπαϊκούς και μεσογειακούς αγώνες.

Το 2007 ενώθηκε με την ομάδα της Καρπάθου και έτσι ονομάστηκε ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ.

Το 2018 δημιουργήθηκαν εκ νέου οι υποδομές του ποδοσφαίρου του συλλόγου με τμήματα από Κ/8 έως Κ/18 όπου σήμερα αριθμούν άνω των 170 παιδιών και όλοι οι μικροί αθλητές συμμετέχουν σε αγώνες της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και σε επίσημα τουρνουά…»

Ενδιαφέρον κείμενο, δεν συμφωνείτε;

Η ουσία είναι ότι από τότε ο ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ έχει δυναμώσει και πάλι ποδοσφαιρικά και έχει βρει τον δρόμο του! Στο φετινό πρωτάθλημα τα πάει περίφημα και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του τρίτου ομίλου της Α” Πειραιά, διεκδικόντας το όνειρό του!

Το προσεχές Σάββατο στις 15:30 υποδέχεται τον ΗΦΑΙΣΤΟ σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που θα κρίνει πολλά, και καλεί τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο να γιορτάσουν μαζί την «τελευταία παράσταση» της ομάδας για το 2021!


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ