Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο ΒΕΠ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό ΜμΕ

 Breaking News

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο ΒΕΠ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό ΜμΕ
01 Δεκεμβρίου 2021

Αναλυτική ενημέρωση στα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και σε όσους ακόμα ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο webinar που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, στις 5 το απόγευμα, αναμένεται να κάνει ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Με αυτή τη δυναμική πρωτοβουλία, το ΒΕΠ έρχεται να ενημερώσει τον επιχειρηματικό κόσμο πώς μπορεί να ενισχυθεί η ψηφιακή ταυτότητα πολύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Την έναρξη του webinar θα κάνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας, ο οποίος θα αναφερθεί στο «ψηφιακό άλμα» και το «ψηφιακό βήμα» που πρέπει να κάνουν επιχειρήσεις με στρατηγική επιβίωσης και ανάπτυξης στο σημερινό αντίξοο περιβάλλον από τα παρεπόμενα της πανδημίας.

ΒΕΠ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ 1Με σύντομο μήνυμα προς τον βιοτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στο webinar από το οποίο θα πληροφορηθεί πώς οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες θα καλύψουν το κενό ψηφιακού μετασχηματισμού πολλών πολύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, γεγονός που προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης από τον “Covid-19”. Ο κ. Παπαμανώλης – Ντόζας σημειώνει: «Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο που έχουμε θέσει ήδη από την έναρξη της πανδημίας. Οι επιχειρήσεις – μέλη του ΒΕΠ πρέπει να ενταχθούν ομαλά και με τους ευνοϊκότερους όρους στο νέο ψηφιακό περιβάλλον γι’ αυτό και μέσα απ’ αυτή τη δράση μας θα τους δοθούν κατευθύνσεις σχετικώς με το ψηφιακό marketing και τα κοινωνικά δίκτυα, τις ψηφιακές συναλλαγές και την ασφάλεια και την επικοινωνία και την εξυπηρέτηση».

Βασικός ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος αναμένεται να αναλύσει πώς οι πολύ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να εισαχθούν στο ψηφιακό περιβάλλον ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες για ψηφιακό marketing, διαφήμιση ή λειτουργία e-shop, κυβερνοασφάλεια, ακόμα και εκπαίδευση για την απόκτηση δεξιοτήτων.

Σημειώνεται ότι πάγια θέση του ΒΕΠ είναι η επιβίωση των βιοτεχνιών και των παραγωγικών επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της εθνικής οικονομίας προσφέροντας υψηλή υπεραξία στο Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν.

 

Μπορείτε να καταθέσετε ερωτήσεις πριν την έναρξη του σεμιναρίου:

Υποβολή ερωτήματος


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ