Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»: «Χορεύοντας, Βοηθάμε!»

 Breaking News

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»: «Χορεύοντας, Βοηθάμε!»
14 Δεκεμβρίου 2021

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στη φιλανθρωπική, μουσικοχορευτική εκδήλωση της  Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»: «Χορεύοντας, Βοηθάμε!», η οποία πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Αντί εισόδου, προσφέρθηκαν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην κοινωνική αυτή δράση συμμετείχαν 16 σωματεία- σύλλογοι.

ΜΑΝΗ 2

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», για την κοινωνική πρωτοβουλία που έλαβε για ακόμη μια φορά, να συγκεντρώσει τρόφιμα τα οποία θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Διανύουμε γιορτινές ημέρες και είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε όλους όσοι διαβιούν υπό δύσκολες συνθήκες.  Η σχέση Μάνης – Πειραιά είναι διαχρονική και ιστορική και επιθυμία μας είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο αυτούς τους δεσμούς. Η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα στους Μανιάτες και σε όλους τους Πειραιώτες, ώστε να κάνουμε  σημαντικά και όμορφα πράγματα και για τον Πειραιά, αλλά και για την ιδιαίτερη πατρίδα σας τη Μάνη».

Η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ»  κα Δήμητρα Κούβαρη,  σε δήλωσή της,  επεσήμανε:

«Να σας ευχαριστήσουμε που είστε σήμερα κοντά μας και κυρίως για τη στήριξη σε αυτή την πολύ όμορφη  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εφέτος για 7η χρονιά. Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα της  Ένωσης Απανταχού Μανιατών για τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα συσκευαστούν και θα προσφερθούν στις εκκλησίες του Πειραιά, στην Ιερά Μητρόπολη  της Μάνης, καθώς  και στους πυρόπληκτους της Μάνης, ήταν άκρως συγκινητική.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Πειραιά για τη στήριξη και που πάντα είναι κοντά μας σε όλες τις εκδηλώσεις, τους φορείς που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια και τον καθένα ξεχωριστά που προσέφερε σε αυτόν τον σημαντικό κοινωνικό σκοπό.

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους με υγεία».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ