Εφημερίδα Κοινωνική

Μιχάλης Μουσελής: «Η ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ θα ενισχυθεί!»

 Breaking News

Μιχάλης Μουσελής: «Η ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ θα ενισχυθεί!»
28 Δεκεμβρίου 2021

Τελείωσε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Γ” κατηγορίας της ΕΠΣΠ και η ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ φιγουράρει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς πίσω από ΑΣ ΚΩΦΩΝ, ΦΟΙΝΙΚΑ Α.Σ., ΠΗΓΑΣΟ και ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ. Αν έληγε τώρα το πρωτάθλημα, η ομάδα θα έχανε την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου για μόλις έναν βαθμό! Όποτε η Διοίκηση του συλλόγου θεωρεί επιτακτική την ενίσχυσή της για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου…

Ο κύριος Μιχάλης Μουσελής που υπηρετεί για πολλά χρόνια τον σύλλογο ως Διοικητικός παράγων (μια λέξη που… απεχθάνεται ο ίδιος!) δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ:

«Συζητάμε με κάποιους ποδοσφαιριστές και είναι σίγουρο ότι θα ενισχυθούμε με τουλάχιστον πέντε από αυτούς! Όσον αφορά το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό, θα παραμείνουν όλοι. Η ομάδα θα δώσει αυτές τις ημέρες ένα φιλικό προετοιμασίας (Σημ: με την ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ ή τον ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ) και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι στον δεύτερο γύρο να τα δώσουμε όλα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας!

Με την ευκαιρία να ευχηθώ υγεία και οικογενειακή ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά…»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ