Εφημερίδα Κοινωνική

Λευτέρης Φελλάς: Τα μικρά παιδιά αξίζουν την προσοχή μας!

 Breaking News

Λευτέρης Φελλάς: Τα μικρά παιδιά αξίζουν την προσοχή μας!
08 Δεκεμβρίου 2021

Ο προπονητής Λευτέρης Φελλάς είναι από τους πολύ έμπειρους προπονητές στον χώρο των ακαδημιών, αφού ασχολείται δεκαετίες ολόκληρες με τον χώρο και εξειδικεύεται σε αυτό το κομμάτι. Έχουν περάσει εκατοντάδες παιδιά από τα χέρια του και αρκετά από αυτά έκαναν αργότερα αξιοσημείωτη καριέρα! Παρακολουθήσαμε πρόσφατα την προπόνηση ενός τμήματος των ακαδημιών της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, στις οποίες εργάζεται ο πολύπειρος τεχνικός και μας έκανε εντύπωση η επικοινωνία που έχει με τα παιδιά. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια που μας είπε ο ίδιος:

Λευτέρης Φελλάς«Τα μικρά παιδιά αξίζουν την προσοχή μας! Όταν καταλάβουν ότι ενδιαφερόμαστε για αυτά και για την ανάπτυξή τους, θέλουν να δώσουν στο γήπεδο και στις προπονήσεις ό,τι καλύτερο έχουν! Εδώ στην ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ έχω το τμήμα Κ/14 το οποίο έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Τα παιδιά αγωνίζονται πολλές φορές με τμήματα άλλων συλλόγων μεγαλύτερης ηλικίας και τα καταφέρνουν περίφημα! Είμαι σίγουρος ότι οι συγκεκριμένοι πιτσιρικάδες έχουν πλούσιο ταλέντο και αύριο μεθαύριο θα γράψουν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο αν έχουν διάθεση για σκληρή δουλειά! Μερικά πράγματα φαίνονται από πολύ νωρίς…»

Πολύ ενθαρρυντικά λόγια από έναν άνθρωπο που έχει πλήρη επίγνωση των όσων λέει και έχει αποδείξει την ποιότητα της δουλειάς του σε βάθος χρόνου…

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ