Εφημερίδα Κοινωνική

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Μάνος με την Αντιγόνη: «Μαζέψου!»

 Breaking News

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Μάνος με την Αντιγόνη: «Μαζέψου!»
03 Δεκεμβρίου 2021

Έξαλλος γίνεται ο Μάνος με την Αντιγόνη για ακόμη μια φορά, στην γη της ελιάς. Τα αποτελέσματα από το τεστ DNA έχουν βγει, η είδηση πως η Αντιγόνη είναι Βρεττάκου είναι γεγονός και όλη η οικογένεια είναι στο πόδι!

Η Μυρτάλη και η Ιουλία γυρίζουν την πλάτη τους στον Ισίδωρο, με αποτέλεσμα εκείνος να έχει μόνο τον Μάνο στο πλευρό του. Βέβαια, ο Μάνος παραμένει έξαλλος με τον πατέρα του και τη νέα του αδελφή που έσκασε από το πουθενά!

Η Αντιγόνη δε διστάζει: Διατυμπανίζει σε όλη τη Μάνη πως είναι η κόρη του Ισίδωρου, εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο τον Μάνο! Εκείνος δε θέλει να την δεχτεί ως μέλος της οικογένειάς του, παρόλο που οι εξετάσεις αποδεικνύουν το αντίθετο.

Ο Μάνος θέτει όρια

Ο Μάνος πλησιάζει ξανά την Αντιγόνη και της θέτει τα δικά του όρια, στην γη της ελιάς. Της λέει να μη πλησιάσει ξανά την οικογένειά του. Μάλιστα, την προειδοποιεί πως εάν συνεχίσει να διαδίδει πως είναι Βρεττάκου, θα μπλέξει πολύ άσχημα.

Εννοείται πως η Αντιγόνη δε τον υπολογίζει. Δε τον αφορά η γνώμη του, παρόλο που μέσα της στενοχωριέται πολύ. Ο Ισίδωρος παραμένει ψυχρός απέναντί της, με την αμηχανία να επικρατεί ακόμη.

Έτσι, η Αντιγόνη αναλαμβάνει δράση. Σταματάει να διαδίδει πως είναι παιδί του Ισίδωρου, παρόλο που το ξέρει όλη η Αρεόπολη. Κρατάει τις αποστάσεις της από τον αδελφό της, όχι, όμως, από τον πατέρα της. Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Ποιος είναι ο στόχος της;

Πηγή: youfly.com

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ