Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΕΠ: Συνάντηση με τη Διοίκηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων

 Breaking News

ΕΕΠ: Συνάντηση με τη Διοίκηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων
22 Δεκεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20/12/2021 στα γραφεία του Ε.Ε.Π. στον Πειραιά, συνάντηση μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, με μέλη της Διοίκησης του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.).

Παραβρέθηκαν από πλευράς Ε.Ε.Π. ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Βουτσινάς, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Μίχας και το Μέλος Δ.Σ. και Πρόεδρος της Θεματικής Επιτροπής Ε.Ε.Π. για τα Πνευματικά Δικαιώματα κ. Βασίλειος Ρεντούμης.

Τον Π.Σ.Α.Σ. εκπροσώπησε η Πρόεδρος κα Θεοδώρα Γουργούλη, η Αντιπρόεδρος κα Μαρία Νικολάου, η οποία είναι και Μέλος του Δ.Σ. και Συντονίστρια της Θεματικής Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Ε.Ε.Π. και η Ταμίας κα Ζέτα Μαυρομμάτη.

Σε θετικό κλίμα ανταλλαγής απόψεων, συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα του κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και ειδικότερα η προσπάθεια και των δύο φορέων για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών τους.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων (G.D.P.R.), το φορολογικό καθεστώς, η διαρκής επιμόρφωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αποτελούν θέματα ανάπτυξης κοινών δράσεων, με στόχο την στήριξη και αναβάθμιση των απασχολούμενων στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης και προς αυτή την κατεύθυνση δεσμεύθηκαν και οι δύο πλευρές να δραστηριοποιηθούν.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ