Εφημερίδα Κοινωνική

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δήμου Πειραιά από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα και το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο

 Breaking News

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δήμου Πειραιά από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα και το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο
15 Δεκεμβρίου 2021

Μουσικές και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο περιλαμβάνει η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δήμου Πειραιά, την οποία συνδιοργανώνουν το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, στις 20:00, στην κεντρική σκηνή «Δημήτρης Ροντήρης», του Δημοτικού Θεάτρου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στον Πειραιά-Γιορτές στις Γειτονιές».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με δελτία εισόδου (www.viva.gr ).

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση στην οποία συμπράττουν η Παιδική Χορωδία υπό την διδασκαλία της Ματθαίας Σπιταδάκη, το Φωνητικό σύνολο του ΠΜΚΠ Φωνές γυναικών υπό την επίβλεψη της Αντιγόνης Κερετζή, η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά υπό τη διεύθυνση της Σταυρούλας Μέντη, καθώς και οι σπουδαστές Νάντια Ζαχούρ και Χαρά Τσιγαρίδα, από την τάξη Μονωδίας της σοπράνο Μαρίτας Παπαρίζου του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά. Στο πιάνο θα συνοδεύσουν η Μαρία Γκόλγκαρη (καθηγήτρια του ΠΜΚΠ) και η Μαριάννα Κακαβά(απόφοιτος του ΠΜΚΠ).

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Ιωάννη Σέργιου Μαγιάτη, θα «ταξιδέψει» τους παρευρισκόμενους με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο. Με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών θα συμπράξει στο τραγούδι η Ματθαία Σπιταδάκη (καθηγήτρια σύγχρονου τραγουδιού).

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχουν ο διευθυντής του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά κ. Βασίλης Μαστοράκης και ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου κ. Ιωάννης Σέργιος Μαγιάτης.

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα που ορίζει η Πολιτεία για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Sinaulia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ