Εφημερίδα Κοινωνική

17 νέες καθαρίστριες για τα σχολεία προσέλαβε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

 Breaking News

17 νέες καθαρίστριες για τα σχολεία προσέλαβε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής
08 Δεκεμβρίου 2021

Με 17 καινούργιες εργαζόμενες ενισχύει την καθαριότητα των σχολείων της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Εκμεταλλευόμενη τη δυνατότητα που δίνουν οι νέες διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών, η δημοτική αρχή προχώρησε στην πρόσληψη αυτού του επιπλέον προσωπικού για να τονώσει την καθαριότητα στα σχολικά κτίρια και να εντατικοποιήσει τις παρεμβάσεις της, σε μια εποχή που η διασφάλιση της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Ήδη οι νέες καθαρίστριες ανέλαβαν εδώ και μέρες τα καθήκοντά τους στα σχολεία που είχαν ανάγκη ενίσχυσης και θα παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.

«Η μέριμνα για τα σχολεία και τα παιδιά μας είναι διαρκής. Αξιοποιούμε όλα τα όπλα που έχουμε στη διάθεσή μας για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να προστατεύσουμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Θέλω να ευχαριστήσω και τις παλιές και τις νέες κυρίες που μας βοηθούν στην εκστρατεία μας για απόλυτα καθαρά σχολεία. Η συμβολή τους είναι καθοριστική στη μάχη που δίνουμε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ