Εφημερίδα Κοινωνική

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ντοκιμαντέρ η επική διαμάχη τους στα δικαστήρια

 Breaking News

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ντοκιμαντέρ η επική διαμάχη τους στα δικαστήρια
20 Νοεμβρίου 2021

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για τον χωρισμό και τη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ και ήρθε η στιγμή για το κοινό να παρακολουθήσει με κάθε λεπτομέρεια αυτή την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Το τηλεοπτικό δίκτυο του Discovery+ ανακοίνωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο θα χωρίζεται σε δύο μέρη και θα αναλύει και τις δύο εκδοχές του πρώην ζευγαριού.

Να θυμίσουμε ότι η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται πως κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο Τζόνι Ντεπ έκανε συστηματική χρήση ναρκωτικών και την κακοποιούσε συχνά. Μάλιστα, παρουσίασε στο δικαστήριο φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνονται ξεκάθαρα τα τραύματά της, υποστηρίζοντας πως υπεύθυνος για αυτά είναι ο ηθοποιός.

Από τη μεριά του, ο Τζόνι Ντεπ δε δέχεται καμία από τις κατηγορίες της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει πως οι καταγγελίες της είναι ψευδείς. Κέρδισε μάλιστα, την πρόσφατη δίκη εναντίον της αποδεικνύοντας πως η Άμπερ Χερντ έλεγε ψέματα, όταν ισχυριζόταν πως θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα που κέρδισε σε προηγούμενη δίκη για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην επόμενη δίκη, ο ηθοποιός καλείται να αποδείξει πως τα στιγμιότυπα με την κακοποιημένη Άμπερ Χερντ δεν είναι πραγματικά και ο ίδιος δε φέρει καμία ευθύνη. Για το λόγο αυτό, το Δικαστήριο του έδωσε πλήρη πρόσβαση στα τηλεφωνικά της αρχεία.

page

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ