Εφημερίδα Κοινωνική

Σημαντικά έργα για τον Βόλο και τη Μαγνησία

 Breaking News

Σημαντικά έργα για τον Βόλο και τη Μαγνησία
11 Νοεμβρίου 2021
Μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργού Eσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα ήταν ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρους, κατά την επίσκεψή του στον Δήμο Βόλου και στην Νομαρχία Μαγνησίας, όπου παρουσιάστηκαν τα έργα που εντάσσει και χρηματοδοτεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετά από προτάσεις του Δήμου Βόλου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Με σημαντικότερα, το έργο της ανάπλασης του πάρκου «Ανδρέας Βαλαχής» στην Νέα Ιωνία προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ, το δίκτυο λυμάτων μέχρι την περιοχή των Λεχωνίων, το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις περιοχές του Δυτικού Πηλίου που ανήκουν στον Δήμο Βόλου προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ, καθώς και τις μεγάλης κλίμακας αστικές αναπλάσεις στην περιοχή των Παλαιών του Δήμου Βόλου.
Μεγάλης σπουδαιότητας για την ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων και του αθλητικού τουρισμού είναι η εξαγγελία κατασκευής του ποδηλατοδρομίου έναντι του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προϋπολογισμού 7.500.000 ευρώ, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός υπογράμμισε ότι κατά την επόμενη επίσκεψή του στη Θεσσαλία περί τα τέλη Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου, προγραμματίζει και επίσκεψη στην έδρα του Δήμου Ρήγα Φεραίου το Βελεστίνο, όπου θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για το εκεί κλειστό γυμναστήριο.

 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ