Εφημερίδα Κοινωνική

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Βγήκε από την εντατική, χωρίς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο ο 68χρονος οφθαλμίατρος

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Βγήκε από την εντατική, χωρίς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο ο 68χρονος οφθαλμίατρος
24 Νοεμβρίου 2021

Την ώρα που η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία, Κλοντιάνα Τσέλο επιχειρεί μέσα από το κελί της φυλακής να κάνει το άσπρο – μαύρο και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την ένοπλη επίθεση στο Χαλάνδρι, το θύμα της και πατέρας του παιδιού της, ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γεώργιος Νέος δίνει τη δική του μάχη για να καταφέρει να συνέλθει.

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο γιατρός βγήκε απο την Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου «Γεννηματάς», εντούτοις δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του και να καταφέρει σιγά- σιγά να σταθεί στα πόδια του.

«Η κατάσταση του δεν είναι απλά σοβαρή. Είναι σοβαρότατη. Ίσως χρειαστεί να κάνει και άλλο χειρουργείο. Βγήκε προχθες απο την Εντατική, όμως είχαν ένσταση οι δικοί του γιατί όπως ξέρετε, γίνεται σκοτωμός με τις ΜΕΘ και είπαν οτι δεν χρειάζεται πια να ειναι στη ΜΕΘ και μπορεί να βγει και έξω. Αν δεν είχαμε αυτή την κατάσταση με τον κορωνοϊό, πιστεύω οτι δεν θα έπρεπε να βγει απο τη ΜΕΘ» αναφέρει στο protothema.gr ο δικηγόρος του, κ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης με τις πληροφορίες να λένε οτι οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας του.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ