Εφημερίδα Κοινωνική

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ο Περέιρα κινδυνεύει με φυλάκιση στην Ελλάδα, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

 Breaking News

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ο Περέιρα κινδυνεύει με φυλάκιση στην Ελλάδα, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα
24 Νοεμβρίου 2021

Με φυλάκιση κινδυνεύει εάν έρθει στην Ελλάδα ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα, σύμφωνα με δημοσίευμα στον τουρκικό Τύπο και αυτό εξαιτίας των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με το Παναθηναϊκό το 2015, όταν ο Περέιρα είχε κινηθεί προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του τριφυλλιού κάνοντας χειρονομίες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου την τουρκική Φενέμπαρχτσε για την 5η αγωνιστική του Europa League. Στον πάγκο της τουρκικής ομάδας βρίσκεται ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος ήταν προπονητής των «ερυθρολεύκων» το 2015.

Το «αιώνιο» ντέρμπι εκείνης της σεζόν στη Λεωφόρο σημαδεύτηκε από επεισόδια πριν από την έναρξη. Τότε ο Περέιρα είχε κινηθεί προς την εστία μπροστά στη θήρα των οργανωμένων οπαδών του τριφυλλιού και έκανε χειρονομία. Ακολούθησε ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων ενώ κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς τον Περέιρα, ο οποίος έτρεξε στα αποδυτήρια.

 

 Το τουρκικό δημοσίευμα

Σήμερα, έξι χρόνια μετά από εκείνο το ντέρμπι  στις τάξεις της Φενέρ επικρατεί έντονη ανησυχία, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής κινδυνεύει με φυλάκιση όταν φτάσει στην Αθήνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «FotoSpor».

Ο Περέιρα έχει καταδικαστεί ερήμην του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για υποκίνηση βίας, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για την ενέργεια του αυτή.

«Θα μπορέσει ο Βίτορ Περέιρα να πάει στην Αθήνα; Αν φύγει θα τον συλλάβουν στο αεροδρόμιο ή όχι; Διότι ο Περέιρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών το 2019 για τα αδικήματα της «απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και εισόδου εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό την διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής αγώνα, προ ενάρξεως αυτού»» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ