Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκαια: 4ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης – Εκφράσου με ποίηση για την «Προσφυγιά»

 Breaking News

Νίκαια: 4ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης – Εκφράσου με ποίηση για την «Προσφυγιά»
08 Νοεμβρίου 2021

«Η Προσφυγιά» είναι το θέμα του 4ου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης που διοργανώνει το 25ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας σε συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές των δυο τελευταίων τάξεων (Ε’ και ΣΤ’) των δημοτικών σχολείων της πόλης. Η επιλογή του θέματος δεν έγινε τυχαία αφού το 2022 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Καταστροφή της Σμύρνης.

Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να λάβει μέρος και με θέμα της επιλογής του. Το ποίημα χρειάζεται να είναι σε έντυπη μορφή (όχι χειρόγραφο), στην ελληνική γλώσσα, να μην ξεπερνά τους 30 στίχους και να σταλεί σε 4 αντίτυπα στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας (Τέρμα Βουλγαροκτόνου, Νίκαια Τ.Κ. 18452, Για τον μαθητικό διαγωνισμό ποίησης).Έξω από το φάκελο στη θέση του αποστολέα θα αναγράφεται μόνο το ψευδώνυμο. Τα πλήρη στοιχεία των διαγωνιζομένων θα εσωκλείονται σε ένθετο σφραγισμένο φάκελο στο οποίο θα αναγράφεται εξωτερικά μόνο το ψευδώνυμο.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν το ποίημά τους έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του σχολείου http://25dim-nikaias.att.sch.gr/ . Σε ειδική εκδήλωση θα απονεμηθούν 3 βραβεία και 3 έπαινοι ενώ σε όλους τους διαγωνιζόμενους θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.Την Κριτική Επιτροπή αποτελούν οι εκπαιδευτικοί-λογοτέχνες: Μιχαήλ Παπαδάκης, Παρασκευή Μόλαρη, Βασίλειος Γεργατσούλης, Ευαγγελία Ευσταθίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 2104972023 κ. Μιχαήλ Παπαδάκης.

Διαγωνισμός Ποίησης  - Νίκαια


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ