Εφημερίδα Κοινωνική

Μια ακόμα καταγγελία για το γήπεδο της Δραπετσώνας

 Breaking News

Μια ακόμα καταγγελία για το γήπεδο της Δραπετσώνας
25 Νοεμβρίου 2021

Πληθαίνουν καθημερινά οι καταγγελίες σωματείων που αγωνίζονται στο Δημοτικό Γήπεδο της Δραπετσώνας, και εκφράζονται με τον χειρότερο τρόπο για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις!

Πρόσφατα ο Γενικός αρχηγός του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ Πέτρος Τσιφάκης (φωτό), που είδε την ομάδα του να αγωνίζεται στο συγκεκριμένο γήπεδο, έγραψε τα εξής:

«Γήπεδο Δραπετσωνας 2021.

Έλεος! Δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκεπτικό γίνονται αγώνες ακόμα σε αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ γήπεδο! Για ποιο πράγμα να πρωτογράψω; Για τα αποδυτήρια που είναι σε άθλια κατάσταση; Διαλυμένα παντού με παρατημένα τα πάντα! Ηλεκτρολογικοί πίνακες που είναι φτιαγμένοι πριν 30 χρόνια τουλάχιστον και είναι επικίνδυνοι για φωτιά ή ηλεκτροπληξία! Τοίχοι που έχουν φύγει οι σοβάδες και είναι παρατημένοι στην μοίρα τους! Βρώμα παντού μέσα και έξω από τα αποδυτήρια! Για τον αγωνιστικό χώρο τι να γράψουμε; Και μόνο που επιτρέπει η Ένωση να γίνονται αγώνες εκεί, πρέπει να είναι θαύμα που δεν υπάρχει σε κάθε αγώνα ένας σοβαρός τραυματισμός! Ο κάθε παίκτης εκτός από τον αντίπαλο πρέπει συγχρόνως να βρίσκει τρόπο να αποφεύγει και τον πλαστικό χλοοτάπητα ή το τσιμέντο που λείπει κομμάτι του… Μήπως πρέπει εκεί στην Ένωση να προσέξουν λίγο περισσότερο την υγεία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστων;»

Και καταλήγει ο γνωστός παράγοντας:

«Εύχομαι και ελπίζω σύντομα να κλείσει το γήπεδο! Αρχές του ’22 όπως άκουσα… Και να γίνει τουλάχιστον ο αγωνιστικός χώρος στολίδι…»

Μακάρι τα τελευταία λόγια να αποδειχθούν απολύτως αληθινά! Το ευχόμαστε όλοι…


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ