Εφημερίδα Κοινωνική

Καιρός: 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και μεταφορές ατόμων δέχτηκε η Πυροσβεστική στην Αττική

 Breaking News

Καιρός: 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και μεταφορές ατόμων δέχτηκε η Πυροσβεστική στην Αττική
26 Νοεμβρίου 2021

Σε πλήρη εφαρμογή έχει τεθεί το επιχειρησιακό σχέδιο της Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση κινδύνων από τις πλημμύρες, μετά τη δυνατή νεροποντή που έπληξε νωρίτερα την Αττική.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, μετά την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων και ισχυρών ανέμων στην Περιφέρεια από τις 13:00 έως τις 16:30, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 100 κλήσεις, για: 19 αντλήσεις υδάτων, 42 κοπές δέντρων, 25 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο και 14 αφαιρέσεις αντικειμένων.

Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των περιοχών που αναμένεται να εξελιχθούν τα φαινόμενα παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και περαιτέρω κλιμάκωσης, εφ’ όσον απαιτηθεί, με διασπορά του προσωπικού και των οχημάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα.

Έντονη χαλαζόπτωση με κεραυνούς στα βόρεια προάστια της Αττικής

Ανοιξαν οι ουρανοί νωρίτερα στην Αττική. Σφοδρή καταιγίδα έπληξε το λεκανοπέδιο με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή των Διϋλισρτηρίων έως τα Νεόκτιστα Ασπροπύργου και στα δύο ρεύματα, καθώς και στην επαρχιακή οδό Μεγάρων – Αλεποχωρίου από το 15ο έως το 18ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ισχυρή καταιγίδα με χαλάζι έπληξε ιδιαίτερα και τα βόρεια προάστια με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί και κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ