Εφημερίδα Κοινωνική

Γιώργος Παπακωστούλης: Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ είναι μέσα στους στόχους της!

 Breaking News

Γιώργος Παπακωστούλης: Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ είναι μέσα στους στόχους της!
19 Νοεμβρίου 2021

Αποκλειστικές δηλώσεις στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ έκανε ο προπονητής της ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ Γιώργος Παπακωστούλης μετά την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του από το ισχυρό ΜΑΡΚΟ, ένα αποτέλεσμα που την διατηρεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, πίσω από τον αντίπαλό της που προηγείται με 23 βαθμούς. Ο πολύπειρος τεχνικός δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα που διατηρεί την ομάδα μας μέσα στους στόχους της! Είμαστε ευχαριστημένοι από την εξέλιξη, αφού ο αντίπαλός μας είναι μια εξαιρετική ομάδα και θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό μας της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ…

Πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στο «δεύτερο πρωτάθλημα», εκεί που θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες ομάδες της Α” κατηγορίας. Εμείς για μια ακόμα φορά κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και με μεγαλύτερη προσοχή ίσως είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε και να φύγουμε με το διπλό από το Μαρκόπουλο! Είμασταν και πάλι άτυχοι γιατί χάσαμε δύο παίκτες μας πολύ νωρίς από τραυματισμούς. Όταν παίζουμε πλήρεις πραγματικά δεν φοβάμαι τίποτα, αλλά ακόμα δεν έχει συμβεί αυτό! Μακάρι στη συνέχεια να αλλάξουν τα πράγματα…».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ