Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Μαυρόπουλος: «Ο ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ θα πρωταγωνιστήσει!»

 Breaking News

Γιάννης Μαυρόπουλος: «Ο ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ θα πρωταγωνιστήσει!»
05 Νοεμβρίου 2021

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ο προπονητής του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ, ο κύριος Γιάννης Μαυρόπουλος, τόνισε τα εξής σε σχέση με τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β” κατηγορίας της ΕΠΣΠ:

«Αν και αρχίσαμε με νίκες, είχαμε δύο άτυχα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές που έριξαν την ομάδα βαθμολογικά. Κάποιος που δεν παρακολούθησε τα παιχνίδια μας, ίσως να έβγαλε το συμπέρασμα ακούγοντας τα αποτελέσματα, ότι έχουμε κάνει «κοιλιά» και θα κινηθούμε φέτος στη μετριότητα. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα! Θα έλεγα ότι οι ήττες μας – ειδικά εκείνη με τον ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ – ήταν κάτι σαν… μαγική εικόνα!

Πιστεύω ακράδαντα ότι καθαρά από ατυχία δεν συνεχίσαμε με νίκες, και ότι αυτά τα άτυχα αποτελέσματα ήταν απλά μια κακή παρένθεση! Η ομάδα έχει την δυναμική να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, και αυτό θα αποδειχθεί στη συνέχεια. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα, είμαστε απόλυτα ενωμένοι, υπάρχει μεγάλη συμμετοχή παικτών στις προπονήσεις, και η Διοίκηση είναι δίπλα μας. Στο τέλος θα κάνουμε Ταμείο, και είμαι σίγουρος ότι εμείς θα είμαστε που θα χαμογελάσουμε τελευταίοι!»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ