Εφημερίδα Κοινωνική

Εστιατόριο «όσο μπορείς να φας» απαγορεύει την είσοδο σε πελάτη που έτρωγε όσο μπορούσε

 Breaking News

Εστιατόριο «όσο μπορείς να φας» απαγορεύει την είσοδο σε πελάτη που έτρωγε όσο μπορούσε
24 Νοεμβρίου 2021

Ένας Κινέζος αποκλείστηκε από έναν μπουφέ all-you-can-eat (όσο μπορείς να φας) στην Changsha της Κίνας επειδή έτρωγε κιλά χοιρινού και γαρίδες σε κάθε επίσκεψη, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να χάνει πολλά χρήματα.

Ένας food streamer, γνωστός μόνο ως Kang, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος στον μπουφέ Handadi Seafood BBQ στην πόλη Changsha, απλώς και μόνο επειδή μπορεί να τρώει περισσότερο από τον μέσο πελάτη. Παραδέχτηκε ότι έφαγε περίπου 1,5 κιλό χοιρινό κατά την πρώτη του επίσκεψη στο εστιατόριο και 3,5 με 4 κιλά γαρίδες κατά τη δεύτερη επίσκεψή του πριν του απαγορευτεί η είσοδος, αλλά θεωρεί ότι υφίσταται διακρίσεις λόγω της υγιούς όρεξής του. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου προφανώς διαφωνεί

«Μπορώ να φάω πολύ – είναι αυτό σφάλμα;» ρώτησε ρητορικά ο κ. Kang τους δημοσιογράφους της Hunan TV κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν σπατάλησε φαγητό, απλώς έφαγε πολύ.

Όταν ρωτήθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επιβεβαίωσε ότι στον Kang είχε απαγορευτεί να τρώει στο Handadi Seafood BBQ Buffet, επειδή απλά έτρωγε πάρα πολύ.

«Κάθε φορά που έρχεται εδώ, χάνω μερικές εκατοντάδες γουάν», δήλωσε ο άνδρας. «Ακόμη και όταν πίνει γάλα σόγιας, μπορεί να πιει 20 ή 30 μπουκάλια. Όταν τρώει τα χοιρινά παϊδάκια, καταναλώνει ολόκληρο το δίσκο. Και για τις γαρίδες, συνήθως, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν λαβίδες για να τις μαζέψουν, αυτός χρησιμοποιεί ένα δίσκο για να τις πάρει όλες».

Προφανώς, ο Kang είναι ένας «mukbang» streamer που κρατάει τους θεατές του καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες φαγητού μπροστά στην κάμερα. Αφού ασχολήθηκε μαζί του, ο ιδιοκτήτης του all-you-can-eat buffet δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι απαγορεύει όλους τους food streamers.

Η ιστορία του Kang έγινε viral στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα, συγκεντρώνοντας πάνω από 250 εκατομμύρια προβολές μόνο στο Weibo. Η πλειονότητα των θεατών φαίνεται να συντάσσεται με τον Kang, υποστηρίζοντας ότι αν το εστιατόριο δεν μπορεί να διαχειριστεί την όρεξή του, θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως μπουφές «all-you-can-eat».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ