Εφημερίδα Κοινωνική

Επεισόδια στην Κηφισίας στη συγκέντρωση των Πυροσβεστών – Η ΕΛ.ΑΣ. έριξε χημικά και νερό με αύρα

 Breaking News

Επεισόδια στην Κηφισίας στη συγκέντρωση των Πυροσβεστών – Η ΕΛ.ΑΣ. έριξε χημικά και νερό με αύρα
05 Νοεμβρίου 2021

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας επί της λεωφόρου Κηφισίας ανάμεσα σε εποχικούς πυροσβέστες και Αστυνομία.

Τα επεισόδια έγιναν πριν από λίγη ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει 3 με 4 προσαγωγές. Εναντίον των συγκεντρωμένων, που είχαν κλείσει την κάθοδο της Κηφισίας, έπεσαν χημικά ενώ χρησιμοποιήθηκε και η Αύρα που εκτόξευσε νερό.

Με κεντρικά συνθήματα «Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα μπεζ, οι καταστροφές δεν είναι εποχικές», «στο πλάι σου πολίτη όταν μας χρειαστείς, ενίσχυση του Σώματος της Πυροσβεστικής» και «Εδώ και τώρα μονιμότητα» οι συγκεντρωμένοι εποχικοί πυροσβέστες, που έχουν έρθει στην Αθήνα απ’ όλη την Ελλάδα, αντιδρούν, όπως τόνισαν, «στις εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την πορεία του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά και την ιδιαίτερα δύσκολη φετινή αντιπυρική περίοδο», ενώ ζήτησαν την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το μεσημέρι πυροσβέστες από όλη την Ελλάδα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο ζητώντας ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος. Πρόκειται για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων, ύστερα από κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ