Εφημερίδα Κοινωνική

Απόψε στις 10 το ντιμπέιτ του ΚΙΝΑΛ: Ολες οι λεπτομέρειες

 Breaking News

Απόψε στις 10 το ντιμπέιτ του ΚΙΝΑΛ: Ολες οι λεπτομέρειες
29 Νοεμβρίου 2021

Απόψε στις 10 το βράδυ θα γίνει το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Στο ντιμπέιτ θα συμμετέχουν οι 5 από τους 6 υποψηφίους, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος και Παύλος Χρηστίδης.

Το ντιμπέιτ θα συντονίσουν τρεις και όχι ένας δημοσιογράφος και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κουβαράς, ο Τάσος Παππάς και ο Παύλος Τσίμας.

Η καινοτομία αυτή, σε σχέση με τα ντιμπέιτ που έχουμε δει στο παρελθόν, θα βοηθήσει στο να τεθούν περισσότερες ερωτήσεις σε καθέναν από τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Επιπλέον και οι τρεις δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα -δύο φορές στη διάρκεια του debate- να παρέμβουν στη ροή της διαδικασίας διατυπώνοντας διευκρινιστική ερώτηση, όποτε εκείνοι το επιλέξουν.

Στο αποψινό ντιμπέιτ, θα μπορούν επίσης οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, μετά το τέλος κάθε θεματικής ενότητας, αν το επιθυμούν να σχολιάζουν επί 45’’ τις απαντήσεις των συνυποψηφίων τους, που έχουν προηγηθεί.

Επίσης στο αποψινό ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, θα υπάρχει και απευθείας διάλογος μεταξύ τους, καθώς, αφού ολοκληρωθούν οι πέντε θεματικές ενότητες, κάθε υποψήφιος θα μπορεί να θέσει, για ένα λεπτό, μία ερώτηση σε όποιον συνυποψήφιό του επιθυμεί και εκείνος να απαντήσει σε ενάμισι λεπτό.

Οι θεματικές ενότητες του debate είναι οι ακόλουθες:

Διαχείριση κρίσεων: Πανδημία και κράτος πρόνοιας – Οικονομική κρίση – Κλιματική αλλαγή – Ενεργειακή κρίση – Δημογραφικό

Εξωτερική πολιτική: Εθνικά θέματα – Η σχέση με την Τουρκία – Μεταναστευτικό

Δημοκρατία – Θεσμοί – Δικαιοσύνη – Πολιτικό Σύστημα – Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση – Νέες τεχνολογίες.

Η θέση του Κινήματος Αλλαγής στο πολιτικό σκηνικό-Πολιτική, εκλογική στρατηγική και συμμαχίες – Η σχέση με Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ – Το μέλλον της παράταξης-Η ελληνική και ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία-Η επόμενη μέρα.

Ελεύθερη ερώτηση εκτός θεματικού πλαισίου.

Ως προς τη διαδικασία που έχει συμφωνηθεί για τις πέντε ενότητες, η διάρκεια κάθε δημογραφικής ερώτησης δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90’’.

Τον γενικό συντονισμό του ντιμπέιτ θα έχει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία θα θέσει την πρώτη και την καταληκτική ερώτηση.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ