Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτο: Η γυναίκα που είχε σκοτώσει 12 χρόνια πριν ο 39χρονος, είναι η μητέρα του σημερινού του δικηγόρου

 Breaking News

Απίστευτο: Η γυναίκα που είχε σκοτώσει 12 χρόνια πριν ο 39χρονος, είναι η μητέρα του σημερινού του δικηγόρου
15 Νοεμβρίου 2021

Σοκ προκαλεί η φοβερή αποκάλυψη ότι ο 39χρονος που σκότωσε την νονά του πριν λίγες ημέρες στο Βόλο, είχε σκοτώσει άλλη μια γυναίκα 12 χρόνια πριν.

Η υπόθεση παρέμενε ανεξιχνίαστη για χρόνια. Η γυναίκα που είχε δολοφονηθεί πριν 12 χρόνια είχε παλέψει με το δολοφόνο της και είχε βρεθεί στα νύχια της γενετικό υλικό.

Λόγω της σύλληψης του 39χρονου για τη δολοφονία της νονάς του πριν λίγες ημέρες στο Βόλο, γιατί δεν του έδινε τις 2.000 ευρώ που της ζητούσε, έγινε λήψη γενετικού υλικού και σύγκριση με ανεξιχνίαστες υποθέσεις και το αποτέλεσμα ήταν αυτή η τρομερή αποκάλυψη.

Τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι η γυναίκα που είχε δολοφονήσει πριν 12 χρόνια είναι η μητέρα του σημερινού του δικηγόρου. Μάλιστα, ο δικηγόρος του 39χρονου σε δηλώσεις του με αφορμή την υπόθεση αυτή είχε κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι είχε χάσει την μητέρα του με τον ίδιο τρόπο.

Τότε, στο ανεξιχνίαστο μέχρι σήμερα έγκλημα, είχε βρεθεί ένα μπολ στο τραπέζι της δολοφονηθείσας και οι αρχές πίστευαν ότι ήταν οικείο το πρόσωπο που της είχε επιτεθεί και την είχε σκοτώσει.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ