Εφημερίδα Κοινωνική

ΒΕΠ: Η Φώφη Γεννηματά αφουγκραζόταν την αγωνία της Μικρομεσαίας επιχείρησης

 Breaking News

ΒΕΠ: Η Φώφη Γεννηματά αφουγκραζόταν την αγωνία της Μικρομεσαίας επιχείρησης
26 Οκτωβρίου 2021

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της Προέδρου του  «Κινήματος Αλλαγής» Φώφης Γεννηματά εκφράζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας, εκφράζοντας τη θέση του ΒΕΠ.

Στη δήλωσή του, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ επισημαίνει τα εξής:

«Το πολιτικό επιτελείο της Ελλάδας είναι πιο φτωχό από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Νοιώθουμε βαθύτατη θλίψη διότι χάθηκε πρόωρα μία πολιτικός με κοινωνικές ευαισθησίες, ιδεολογική συνέπεια κι ένα μοναδικό χάρισμα που είχε κληρονομήσει από τον αείμνηστο πατέρα της Γιώργο Γεννηματά.

Η Φώφη αφουγκραζόταν την αγωνία και την προσπάθεια της μικρομεσαίας επιχείρησης, του ελεύθερου επαγγελματία και του τεχνίτη. Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε το ενδιαφέρον που επεδείκνυε για την κατάσταση των επιχειρήσεων – μελών μας, αλλά και τις παρεμβάσεις μας σχετικά με το μέλλον της τεχνικής εκπαίδευσης.

Το ΒΕΠ αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά και εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της Διοίκησής του.

Ως Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς θα ήθελα να επισημάνω την αξιοπρέπεια που διέκρινε τη Φώφη στην πολιτική διαδρομή της, αλλά και τη γενναιότητα που επέδειξε στη δύσκολη μάχη που έδωσε για την υγεία της. Δεν ξεχνώ ότι ήθελε συνεχή ενημέρωση για τον αγώνα που έδωσε ο Ανδριανός Μιχάλαρος, αλλά και το πολιτικό κεφάλαιο που άφησε στον Πειραιά έχοντας θητεύσει ως Υπερνομάρχης Αττικής.

Δεν καταφέραμε να κάνουμε εκείνο το ραντεβού που ετοιμάζαμε στο Επιμελητήριο ώστε να ενημερωθεί για τα προβλήματα των επιχειρήσεων μετά την υγειονομική κρίση που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στους οικείους της και πενθούμε».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ