Εφημερίδα Κοινωνική

Σκότωσε τον φαρμακοποιό αδερφό του γιατί… «δηλητηρίαζε» κόσμο με το εμβόλιο του κορωνοϊού

Σκότωσε τον φαρμακοποιό αδερφό του γιατί… «δηλητηρίαζε» κόσμο με το εμβόλιο του κορωνοϊού
08 Οκτωβρίου 2021

Ήταν φαρμακοποιός και χορηγούσε σε ανθρώπους το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο αδερφός του όμως θεωρούσε ότι με αυτόν τον τρόπο «δηλητηρίαζε» τον κόσμο. Και τον σκότωσε…

Ο Jeffrey Burnham από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, τον οποίο καταζητούσαν οι αρχές για τους θανάτους του αδερφού του, της νύφης του και μιας ηλικιωμένης γυναίκας, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στη Δυτική Βιρτζίνια, όπως μετέδωσε το NBC.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον αδερφό του, Brian Robinette, 58 ετών, και τη νύφη του, Kelly Sue Robinette, 57 ετών, θανάσιμα πυροβολημένους την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι τους.

«Συνέχεια έλεγε: Ο Brian κάτι ξέρει»

Η μητέρα του Burnham είπε στην αστυνομία ότι ήθελε να αντιμετωπίσει τον φαρμακοποιό αδερφό του σχετικά με τον ρόλο του στον εμβολιασμό κατά της COVID-19, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα. «Ήθελε να αντιμετωπίσει τον Brian για το γεγονός ότι η κυβέρνηση δηλητηριάζει τον κόσμο με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού», είπε η μητέρα στους αστυνομικούς. «Συνέχεια έλεγε: Ο Brian κάτι ξέρει».

Μια μέρα προτού πυροβολήσει τον αδερφό του και τη νύφη του, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 46χρονος Burnham σκότωσε την 83χρονη Rebecca Reynolds, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύματα στο σώμα της. Ο Burnham έκλεψε το αυτοκίνητό της και έφτασε με αυτό στον δεύτερο τόπο του εγκλήματος, το οποίο απείχε δύο ώρες, σύμφωνα με το δίκτυο WUSA.

Η Reynolds ήταν συμμαθήτρια της μητέρας του Burnham, ανέφερε το NBC News.

tweet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Burnham φέρεται να έκλεψε και το αυτοκίνητο του αδερφού του μετά το έγκλημα και μάλιστα να σταμάτησε στο σπίτι κάποιου για να ζητήσει βενζίνη. Είπε στον ιδιοκτήτη ότι σύντομα θα τον έδειχναν στην τηλεόραση και πως ο αδερφός του «σκότωνε ανθρώπους με το εμβόλιο κατά της Covid».

Οι εισαγγελείς αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για την υπόθεση, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ