Εφημερίδα Κοινωνική

Λειτουργία κοινωνικής ιματιοθήκης του Δήμου Περάματος

 Breaking News

Λειτουργία κοινωνικής ιματιοθήκης του Δήμου Περάματος
04 Οκτωβρίου 2021

Ανακοίνωση του Δήμου Περάματος: «Ο Δήμος Περάματος έχοντας ως στόχο την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας παρέχει μέσω της Δημοτικής Ιματιοθήκης είδη ένδυσης, υπόδησης και άλλων χρηστικών αντικειμένων καινούργιων ή μεταχειρισμένων σε καλή κατάσταση.

Βασικό κριτήριο για την παραλαβή ρουχισμού από την Δημοτική Ιματιοθήκη είναι η διαπίστωση της οικονομικής αδυναμίας, η οποία αποδεικνύεται από το εισόδημα σε συνδυασμό με την εξέταση και άλλων κοινωνικών κριτηρίων όπως η ανεργία, η οικογενειακή κατάσταση, οι γενικότερες συνθήκες στέγασης και διαβίωσης, καθώς και η εντοπιότητα.

Η Δημοτική Ιματιοθήκη στεγάζεται στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας, στο χώρο της Πρόνοιας. Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οι πολίτες που επιθυμούν να παραλάβουν ρουχισμό πρέπει να επικοινωνήσουν για ραντεβού στο τηλέφωνο 210-4020447.

Ωράριο Λειτουργίας της Δημοτικής Ιματιοθήκης: Δευτέρα και Τετάρτη 09.00-13.00.

Παράλληλα, οι δημότες που επιθυμούν να προσφέρουν ρούχα και διάφορα είδη ιματισμού μπορούν να αφήνουν τη δωρεά τους κατόπιν ραντεβού στον προαναφερόμενο χώρο. Για την είσοδο στον χώρο της Δημοτικής Ιματιοθήκης, υπενθυμίζεται ότι είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας».           


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ