Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ» – Παρέλαβε τιμητική πλακέτα από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

 Breaking News

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ  ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ» – Παρέλαβε τιμητική πλακέτα από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
05 Οκτωβρίου 2021

Επίσκεψη στην ογκολογική μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» πραγματοποίησε ο κος Κυριάκος Μαριδάκης μέλος της Διεθνούς Τιμητικής Κοσμητείας «Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020» και Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς  λαμβάνοντας μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης τιμής και συγκίνησης, τιμητική πλακέτα και το άγαλμα «Ελπίδας» από την Μεγάλη Παγκόσμια Ελληνίδα , Πρέσβειρα καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου της Διεθνούς Τιμητικής κοσμητείας «Θερμοπύλες – Σαλαμίνας 2020»κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, εις ένδειξη αμοιβαίας εκτίμησης και πολύχρονης συνεργασίας όπως έχει δηλώσει και η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη με το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς εξυμνώντας παράλληλα την προσωπικότητα και την παγκόσμια συμβολή του κ. Μαριδάκη στην διάδοση και προβολή του πολιτισμού μας. 

 

maridakis-marianna-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

plaketa-maridakis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ