Εφημερίδα Κοινωνική

Ενημέρωση από την Ε.Π.Σ. Πειραιά

 Breaking News

Ενημέρωση από την Ε.Π.Σ. Πειραιά
22 Οκτωβρίου 2021

 

 

*Τους παρακάτω αγώνες Πρωταθλήματος θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε.Δ.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/10/2021

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ (ο Ι. Ποντίκης)

Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ  (ο κ. Α. Στρατής)

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ (ο κ. Χρ. Τρύφωνας)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/10/2021

Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ – Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ο κ. Λ. Κανδύλης)

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ –ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛ. (ο κ. Απ. Μαρούλης)

ΦΙΛΑΘΛΟΙ – Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠ (ο κ.  Μ. Συνοδινός)

 

* Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  προειδοποιεί ότι η χρήση Ταυτότητας Πιστοποίησης Προπονητή, από άλλο προπονητή, συνιστά  το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας με σοβαρές επιπτώσεις για τους εμπλεκόμενους.

 

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία και τους φιλάθλους τους, ότι η χρήση καπνογόνων, βεγγαλικών, κροτίδων στην διάρκεια των αγώνων, συνιστά αδίκημα, βάση του Πειθαρχικού Κώδικα στο ποδόσφαιρο και οι ποινές είναι αυστηρές.

Ειδικά η ρήψη κροτίδων ευθείας βολής στον αγωνιστικό χώρο, είναι λόγος ακόμη και διακοπής αγώνα.

 

 

Η Επιτροπή Υποδομών Ενημερώνει

 

Ενόψει της έναρξης των Πρωταθλημάτων Υποδομών αυτό το ΣΚ, ενημερώνονται τα σωματεία που δεν έχουν έχουν κάνει την  απαιτούμενη επανέκδοση των δελτίων των νεαρών ποδοσφαιριστών, ότι  για τις 2 πρώτες αγωνιστικές θα μπορούν να αγωνισθούν με τα περσινά δελτία.

Όπως επίσης για νεοαποκτηθέντες,  πρώτες εγγραφές ποδοσφαιριστών θα μπορούν να αγωνισθούν με φωτοτυπία πρωτοκολλημένη  της κατατεθείσας Αίτησης Μεταβολών.

 

Η κατάσταση  covid-19

 

Για την διεξαγωγή  των αγώνων Yποδομών, απαραίτητα θα πρέπει να προσκομίζεται στον διαιτητή της αναμέτρησης κατάσταση αθλητών που   είτε είναι εμβολιασμένοι είτε νοσήσαντες ή έχουν αρνητικό τεστ.

Η κατάσταση θα πρέπει να υπογράφεται από τον υπεύθυνο του σωματείου.

 

 

 

 

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ καθώς το έγγραφο  του με υπ΄ αρ. 2162 της 19.10.2021 βάση του οποίου δηλώνει αδυναμία να συμμετάσχει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και κατ΄ επέκταση στον αγώνα Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ περιόδου 2021-2022, «Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ  – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 20/10/2021 στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ «Ι.ΒΑΖΟΣ» και ματαιώθηκε

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ  για την μη διεξαγωγή του αγώνα   Κυπέλλου «Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ » αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει (άρθρο 17 παρ. 2,του ΚΑΠ ).

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα Κυπέλλου  υπέρ του σωματείου ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ    με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου  Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (άρθρο 17 παρ. 2,του ΚΑΠ ).

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ στο σωματείο  Α.Σ.ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (άρθρο 17 παρ. 2,  του ΚΑΠ ).

 

 

 

Ποινές Ποδοσφαιριστών

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Κυπέλλου της 20.10.2021, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

 

ΣΩΤΗΡΑΛΗΣ Ι. -Α.Σ.ΚΩΦΩΝ –  ΔΥΟ (2) ΑΓ.ΗΜ.  ΑΠΟ 21.10.2021 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 20€

ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ Ν. – ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ –  ΔΥΟ (2) ΑΓ.ΗΜ.  ΑΠΟ 21.10.2021 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 20€

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ