Εφημερίδα Κοινωνική

Δωρεά οχήματος από τον Ο.Α.Ε.Δ στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά ο «Καλός Ποιμήν»

 Breaking News

Δωρεά οχήματος από τον Ο.Α.Ε.Δ στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά ο «Καλός Ποιμήν»
10 Οκτωβρίου 2021

Τη δωρεά ενός οχήματος για τη χρήση ως σχολικού λεωφορείου πραγματοποίησε ο ΟΑΕΔ στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά ο «Καλός Ποιμήν».

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Α’ Πειραιώς & Νήσων, Γιάννη Μελά, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά ο «Καλός Ποιμήν», Αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιά κ. Νικόλαος Ποιμενίδης, ήρθαν σε επικοινωνία και η διοίκηση του ΟΑΕΔ προχώρησε στην δωρεά του οχήματος.

Ο Γιάννης Μελάς,  παρουσία της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνας Μιχαηλίδου, του Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη, του Πρόεδρου του Δ.Σ. του «Καλού Ποιμένα», Αντιεισαγγελέα Εφετών Πειραιά κ. Νικόλαου Ποιμενίδη αλλά και της Διευθύντριας του ιδρύματος κ. Αγγελικής Κουζούμη, συμμετείχε στην παράδοση του οχήματος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την διοίκηση του Ιδρύματος καθώς και με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά ο «Καλός Ποιμήν», επιτελεί σημαντικό και ουσιαστικό κοινωνικό έργο για την φροντίδα και την φιλοξενία παιδιών.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ