Εφημερίδα Κοινωνική

ΒΕΠ: Εκδήλωση για τη ρύθμιση οφειλών σε Δημόσιο και Τράπεζες

 Breaking News

ΒΕΠ: Εκδήλωση για τη ρύθμιση οφειλών σε Δημόσιο και Τράπεζες
17 Σεπτεμβρίου 2021

Απαντήσεις και λύσεις σε όλα τα ερωτήματα των βιοτεχνών και των επαγγελματιών θα δώσει ο Ειδικός Γραμματέας Διαχειρίσεως Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτης Κουρμούσης στην ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει το ΒΕΠ την προσεχή Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, στις έξι το απόγευμα.

Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μέσω “Zoom” και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από τη σελίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς στο Facebook θα ανοίξει ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας με ένα σύντομο χαιρετισμό και εισαγωγική ομιλία σχετικώς με τη «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το Δημόσιο και 420 δόσεις προς τις Τράπεζες».

Στη συνέχεια, ο κ. Φώτης Κουρμούσης θα προχωρήσει στην ενημέρωση των μελών του ΒΕΠ και όσων θα παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημέρωση στα ακόλουθα θέματα:

  • Θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή δεύτερης ευκαιρίας.
  • Εξωδικαστικός μηχανισμός, ρυθμίσεις οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως και 240 δόσεις.
  • Ρυθμίσεις οφειλών μέσω της διαδικασίας για την εξυγίανση επιχειρήσεων.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να συμπληρώσουν εδώ τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ εφ’ όσον θα έχουν εγκαταστήσει στη συσκευή τους την εφαρμογή “Zoom”.

Επίσης όσοι θέλουν να θέσουν ερωτήσεις πριν από την έναρξη του σεμιναρίου, μπορούν να τις υποβάλλουν με ένα κλικ εδώ: Υποβολή ερωτήματος


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ