Εφημερίδα Κοινωνική

Βάρκιζα: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες που ξέχασαν 2χρονο κοριτσάκι σε σχολικό λεωφορείο

Βάρκιζα: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες που ξέχασαν 2χρονο κοριτσάκι σε σχολικό λεωφορείο
21 Σεπτεμβρίου 2021

Ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν οι πέντε συλληφθέντες του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα που κατηγορούνται ότι ξέχασαν ένα δίχρονο κοριτσάκι εντός του σχολικού λεωφορείου, τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον οδηγό του σχολικού, στη συνοδό, στην παιδαγωγό, στην ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού, αλλά και στη διευθύντρια έπειτα από μήνυση για έκθεση ανηλίκου που κατέθεσαν οι γονείς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση, ώστε να συμπληρωθεί με επιπλέον υλικό η δικογραφία και ταυτόχρονα έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, μέχρι τότε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την αστυνομία, την Δευτέρα 20/09/2021, ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου ξέχασε το παιδί μέσα στο όχημα επί πέντε ολόκληρες ώρες.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό στην Βάρκιζα και επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα με το επόμενο δρομολόγιο του να είναι μετά από αρκετές ώρες και ειδικότερα για να τα παραλάβει και να τα επιστρέψει στους γονείς τους.

Ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου όμως, δεν πρόσεξε ότι δεν είχε παραδώσει στον παιδικό σταθμό όλα τα παιδιά και μέσα στο όχημα έμεινε ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών. Την απουσία του παιδιού δεν κατάλαβαν ούτε οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού.

Το παιδί έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο επί 5 ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες. Αρχικά κοιμόταν αλλά στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του αφού ξύπνησε και προφανώς τρόμαξε.

Το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα και ένας περαστικός το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Το παιδί απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ