Εφημερίδα Κοινωνική

«Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ» στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

 Breaking News

«Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ» στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
28 Σεπτεμβρίου 2021

«Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ» του Φ. Λ. Μπάουμ, ανεβαίνει  στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου,  στις 6.30 τα’απόγευμα, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει  ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.  Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, παρουσιάζει μια από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες.

Λίγα λόγια για το έργο

Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή Ντόροθυ, τον Αχυρένιο, τον Ντενεκεδένιο, και το Λιοντάρι, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση. Οι ήρωες της παράστασης, ταξιδεύουν στη χώρα του ΟΖ με στόχο να φτάσουν στην Αστραφτερή Σμαραγδούπολη η οποία κατοικείται από τους Πολυφαγάκιδες.
Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους  και να συναντήσουν τον Μάγο του Οζ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια, ένα από αυτά είναι και της Κακιάς Νεράιδας , την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της Καλής Νεράιδας Γκλίντα.  Και κάπως έτσι,  οι μικροί ταξιδευτές θα φτάσουν επιτέλους στο Πράσινο Παλάτι του Οζ.

Η θεατρική διασκευή και οι σκηνοθετικές οδηγίες είναι του Γιώργου Φρατζεσκάκη, η μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη και οι χορογραφίες του κορυφαίου  Φώτη Μεταξόπουλου.  

Για την είσοδο του κοινού δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμούself test, rapid test , μοριακό test.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ  (Κύπρου και Προύσσης )

Ώρα έναρξης: 6.30 μ.μ

Τιμή εισιτηρίου: 6 €

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ