Εφημερίδα Κοινωνική

Καταγγελία: Κουρελιασμένη Ελληνική Σημαία σε σχολείο της Δραπετσώνας -Ντροπή και Αίσχος για το απαράδεκτο θέαμα! (φωτο)

 Breaking News

Καταγγελία: Κουρελιασμένη Ελληνική Σημαία σε σχολείο της Δραπετσώνας -Ντροπή και Αίσχος για το απαράδεκτο θέαμα! (φωτο)
30 Σεπτεμβρίου 2021

Αναγνώστης της εφημερίδας μας, μας έστειλε μια εικόνα, που η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει αφορμή για αρνητικά σχόλια σε γειτονιά της Δραπετσώνας.

Από την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς κρέμεται αυτό το απομεινάρι της σημαίας στο συγκρότημα των ΕΠΑΛ Δραπετσώνας όπου συστεγάζονται 3 σχολεία το 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας, το 2ο εσπερινό ΕΠΑΛ και το 3ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά, επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 124 στη Δραπετσώνα.

Είναι απαράδεκτο  για δημόσιο κτίριο και συγκεκριμένα για σχολείο με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα όπου φοιτούν περισσότεροι από 700 μαθητές και εργάζονται πάνω από 120 εκπαιδευτικοί να κρέμεται αυτό το κουρέλι στον ιστό…

Μέχρι χθες τουλάχιστον, αυτή ήταν η κατάσταση.

Μάλιστα το «άσχημο θέαμα» φαίνεται και από τον κεντρικό δρόμο που εφάπτεται του σχολικού συγκροτήματος, από τον οποίο διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες οχήματα και λεωφορεία!

 

Καλό θα είναι η Διεύθυνση του σχολείου να παρέμβει άμεσα!

 

Σημείωση: Σχετικά με την  ανάρτηση της σημαίας στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ισχύει η παρ. 7, του άρθρου 3, του Π.Δ. 79/17  (σ.σ. του πρώην υπουργού Κ. Γαβρόγλου), σύμφωνα με την οποία «Η σημαία παραμένει αναρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως προβλέπεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες».

 

shmaia1 shmaia2


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ