Εφημερίδα Κοινωνική

Europa League: Για το «διπλό» στην Πόλη, κόντρα στην Φενερμπαχτσέ ο Ολυμπιακός

 Breaking News

Europa League: Για το «διπλό» στην Πόλη, κόντρα στην Φενερμπαχτσέ ο Ολυμπιακός
30 Σεπτεμβρίου 2021

Με στόχο τη νίκη που θα τον καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (19:45 / Cosmote Sport3 HD) από την Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, επιχειρώντας κατ΄ αρχάς να διαφυλάξει το «μηδέν» στην άμυνα και να εκμεταλλευθεί την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα στον μεσοεπιθετικό τομέα. Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου, η Αντβέρπ θα υποδεχθεί την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, σε μία αναμέτρηση ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γιάν Εμβιλά, αλλάζει εν μέρει το αγωνιστικό πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σκέφτεται να διατηρήσει την τριάδα στη μεσαία γραμμή (4-3-3), με τον Κούντε να παίρνει τη θέση του Γάλλου χαφ, δίπλα στους Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη.

Στην άμυνα η τετράδα μπροστά απ’ τον Βατσλίκ θα αποτελείται από τους Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα πάρουν θέση οι Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη πλευρά ο Βίτορ Περέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του το μεγάλο αστέρι της ομάδας του Μεσούτ Οζίλ που έμεινε εκτός λόγω γρίπης, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Σερντάρ Αζίζ, Ναζίμ Σανγκαρέ, Ιρφάν Καχβετσί, Χοσέ Σόσα και Μαρσέλ Τισεράντ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ισπανός, Αλεχάντρο Ερνάντεθ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χοσέ Ναράνιο, Τεοντόρο Σομπρίνο και 4ο τον Θέσαρ Σότο Γκράντο. Διαιτητής VAR είναι ο Ισπανός Ρικάρντο ντε Μπούργος και AVAR ο Χαβιέ Εστράδα Φερνάντεθ.

Europa League: Το πρόγραμμα και η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

19:45 Αντβέρπ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
19:45 Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Ολυμπιακός 3
Φενέρμπαχτσε 1
Αϊντραχτ Φρ. 1
Αντβέρπ 0


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ