Εφημερίδα Κοινωνική

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις – Η δράστις ζητούσε την παρακολούθηση της Ιωάννας και του 40χρονου συνεργού της

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις – Η δράστις ζητούσε την παρακολούθηση της Ιωάννας και του 40χρονου συνεργού της
23 Σεπτεμβρίου 2021

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και η πρώτη μάρτυρας που θα εξεταστεί, θα είναι η ίδια.

Η δράστις επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο την περασμένη φορά, με την Ιωάννα να χαρακτηρίζει ότι με τη στάση της δείχνει πόσο ψυχρή και δειλή είναι για ακόμη μια φορά.

Τρία άτομα, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, φέρεται να γνώριζαν όσα σχεδίαζε επί μήνες η δράστις.

Μιλώντας στον ALPHA, ο συνήγορος ενός εκ των φερόμενων ως συνεργός στην υπόθεση, Αλέξανδρος Κούκιος είπε ότι «κατά καιρούς η κατηγορούμενη του ζητούσε να παρακολουθεί τόσο τον 40χρονο όσο και την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αρχικά του έλεγε μόνο για τον 40χρονο».

Ο συνήγορος δήλωσε ακόμη ότι «τού έκανε κάποιες νύξεις του στυλ «ξέρεις πού θα μπορούσε να βρει κανείς βιτριόλι;» και πρόσθεσε:

«Ακριβώς επειδή είχε διαπιστώσει ότι είχε μια περίεργη συμπεριφορά σε θέματα που αφορούσαν στην ερωτική της ζωή, ήταν εμμονική, ζηλόφθων και απότομη, προσπαθούσε να την αποφύγει».

Επίθεση με βιτριόλι: Απομονωμένη απ’ όλους η δράστις – Η στάση που θα κρατήσει η δράστιδα στη δίκη

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα αλλά και οι επόμενες νομικές της κινήσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, τις προηγούμενες μέρες κρίθηκε αναγκαία η μεταγωγή της κατηγορουμένης εξαιτίας μιας αδιαθεσίας που ένιωσε.

Όταν την ενημέρωσαν ότι πρέπει να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, εκείνη αρνήθηκε και παρέμεινε στο κελί της. Δεν μιλά σε κανέναν παρά μόνο στον συνήγορό της. Δεν έχει επαφή με τις άλλες κρατούμενες και παρακολουθεί από την τηλεόραση τις εξελίξεις για την υπόθεση.

Στη δίκη που θα ξεκινήσει και πάλι στις 30 Σεπτεμβρίου, θα καταθέσουν μάρτυρες υπέρ της δράστιδος. Πρόκειται για τρία άτομα από το εργασιακό και φιλικό περιβάλλον και θα αναφερθούν στον χαρακτήρα της, τις σπουδές της, την οικογενειακή της κατάσταση και την εργασία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, δεν θα καταθέσει προς το παρόν κάποιος από την οικογένειά της. Η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο συνήγορός της ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει τι θα πουν και οι τρεις μάρτυρες υπεράσπισης.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ