Εφημερίδα Κοινωνική

Δωρεά Αναψυκτικών από την ΕΨΑ Α.Ε. στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά

 Breaking News

Δωρεά Αναψυκτικών από την ΕΨΑ Α.Ε. στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά
07 Σεπτεμβρίου 2021

Ακόμα μια προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τους κοινωνικά ευάλωτους συνδημότες μας, από τη μεγάλη ελληνική εταιρία αναψυκτικών ΕΨΑ.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας στο ευχαριστήριο μήνυμά του δήλωσε:

«Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, έχει μεγάλη σημασία ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί, να στηρίζουμε έμπρακτα τον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται.

Στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά έχουμε καταφέρει να ενώσουμε δυνάμεις, δημιουργώντας μια ανθρώπινη αλυσίδα από εθελοντές, εργαζόμενους και δωρητές, προκειμένου να συνδράμουμε στην κάλυψη βασικών αναγκών και όχι μόνο, των Πειραιωτών που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Ένας σημαντικός κρίκος αυτής της αλυσίδας είναι και η ιδιαίτερα δημοφιλής ελληνική επιχείρηση αναψυκτικών ΕΨΑ, που και με την τελευταία της προσφορά, αποδεικνύει περίτρανα πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας μας.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της εταιρίας ΕΨΑ για την εμπιστοσύνη και τη δωρεά τους, η οποία θα προσφέρει μια ανάσα δροσιάς, όχι μόνο σωματική αλλά κυρίως ψυχική σε εκατοντάδες συμπολίτες μας.»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ