Εφημερίδα Κοινωνική

Αθλητική δράση για μαθητές από τον Ο.Π.Α.Ν. και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία στο Θεμιστόκλειο Στάδιο

 Breaking News

Αθλητική δράση για μαθητές από τον Ο.Π.Α.Ν. και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία στο Θεμιστόκλειο Στάδιο
24 Σεπτεμβρίου 2021

Μια ακόμη μεγάλη συνεργασία διοργανώνει ο Ο.Π.Α.Ν. αυτή την φορά με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας 2021.

Η αθλητική αυτή δράση, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μαθητές του Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θεμιστόκλειο Στάδιο, από τις 17:30 έως τις 19:30.

Οι μαθητές θα  είναι χωρισμένοι σε ομάδες και θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν σε 14 σταθμούς/δράσεις σε ολυμπιακά αθλήματα.

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν. υποδέχονται την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία στο Θεμιστόκλειο Στάδιο, το οποίο μετά και την πλήρη ανακαίνισή του αποτελεί έναν σύγχρονο χώρο αθλητισμού. Χαίρομαι που για ακόμα μια φορά δίνουμε τη δυνατότητα σε μαθητές να αθληθούν με τα ολυμπιακά αθλήματα και να ζήσουν όμορφες στιγμές. Ο Πειραιάς είναι μια πόλη με σημαντική αθλητική ιστορία ενώ στα σωματεία του αθλούνται καθημερινά χιλιάδες παιδιά και νέοι. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην επιδιώκουμε τη διοργάνωση αθλητικών δράσεων στην πόλη μας. Χαίρομαι για την εμπειρία που θα ζήσουν τα παιδιά, με την  οποία θα έρθουν  πιο κοντά στον αθλητισμό».

 Ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε:

«Στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας 2021 που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, ο Ο.Π.Α.Ν. συμμετέχει ενεργά με μία βιωματική αθλητική δράση. Συνεργαστήκαμε με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και με αυτό τον τρόπο δίνουμε την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν Ολυμπιακά Αθλήματα και να πειραματιστούν με αυτά.  Το υψηλό επίπεδο των προπονητών αλλά και οι ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Δημοτικού  Θεμιστόκλειου Σταδίου θα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στους μικρούς μας φίλους».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ