Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα μεγάλη φωτιά στη Βίλια -Μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού

 Breaking News

Νέα μεγάλη φωτιά στη Βίλια -Μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού
23 Αυγούστου 2021

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε, το μεσημέρι, στα Βίλια Αττικής, αυτή τη φορά στην περιοχή Κάζα, που βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Αυτή την ώρα γίνεται προληπτική εκκένωση, μέσω του 112, του οικισμών Βιλίων και Προφήτη Ηλία.

Στο σημείο επιχειρούν τώρα 73 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν 6 ελικόπτερα και 5 αεροσκάφη.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία;

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωσή της για την περιοχή των Βιλίων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών, από το ύψος του κόμβου Βιλίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κατάσβεσης σε διάφορες πυρκαγιές

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κατάσβεσης σε διάφορες πυρκαγιές στην Επικράτεια. Συνδρομή παρέχουν δυνάμεις που διατέθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.

Υπενθυμίζεται πως στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 16η Αυγούστου 2021, σε δασική έκταση στη Δ.Ε. Βιλίων από το πρωί επιχειρούν 299 πυροσβέστες με 98 οχήματα συμπεριλαμβανομένων, εννέα (9) ομάδων πεζοπόρων τμημάτων και 61 πυροσβεστών με 18 οχήματα από τη Ρουμανία. Συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός, εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και χωματουργικά μηχανήματα της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ